Wednesday, February 08, 2006

Denis Moore

Adatbányászattal foglalkozom, majd estére olyan fáradt a szemem, hogy nem bírok olvasni. Ígyhát maradnak a hirek az egyedüli érdekességek.

Tegnap harc folyt a Liszt Ferenc térért. A helyi vállalkozók szervezete nagyobb teret akar az asztaloknak. Jön a nyár - meg kell kezdeni a biznissz böövítését: többet igazságosabban. Csakhogy nincs rá engedély. A helyi alternatív elit pedig kihasználja az alkalmat.

Reggel megjöttek a munkagépek, elkezdték törni a betont. Felfigyeltek erre a helyiek és kihívták a mentööt: Illés Zoltánt és csapatát. Tegyük hozzá, öö ahhoz a 10%-hoz tartozik, akikre kényelmetlen fényt vet a korrupt 90%-a a magyar ugar politikai osztályának. BTW: Békésben már megkezdte a helyi establishment a pörkölt-kampányt...

Azért az nagyon érdekes volt, hogy a kiérkezöö rendöörök igazoltatták Illést. Soha nem látták még? Hihetetlen. Tér nyílik a rendöörvicceknek. Maga a rendöör volt leginkább meglepve, hogy egy valódi képviselöövel áll szembe. El is inallt a bátorsága, inkább hazazavarta az építööbrigád román szakmunkásait. A cégeknek tényleg nincs engedélyük. Ahhoz még meg kell kenyni a kerületi önkormányzatot.

Ide vezetett a Bp-i fejlesztéspolitika. A város hat különbözöö pontjain vannak a kávéházi negyedek (inkább huszadok), ahelyett, hogy tudatos fejlesztés valósult volna meg. Merhogy akkor egy európát kevésbé ismeröö alak is megmondta volna, hogy a Liszt Ferenc tér elöbb utóbb kicsi lesz, mint Kovács László! Most majd eltüntetik a zöld részt. A lendület jegyében körbeveszik a fákat, és mindenütt kávézó emberek. Aztán ha folytatódik a a lendületes töpörödés, akkor kivágják a környezöö házakat is. A végén felébredünk és a bilibe......dam dam dam

No comments: