Monday, October 09, 2006

Kiszivárogtatók

Sötétben bújkáló kiszivárogtatók, RESZKESSETEK!!!!

"Utolsó gondolat: napirenden van a területfejlesztési törvény módosítása. Higgyétek el, hogy tudjuk a dolgunkat. Én olyan javaslatot fogok a frakciókkal való egyeztetés után a kormány elé terjeszteni, ami a kormánypárti politikusoknak és a szocialista politikusoknak erős lehetőséget és mandátumot ad a regionális területfejlesztési tanácsban."

Lamperth Mónika
Önkormányzati és Területfejlesztési Miniszter

"Ahol mi vagyunk többségben, az a javaslatom, hogy nagyon határozott érdekérvényesítés történjen. Nem a jó tanuló, jó sportoló versenyen indulunk. Második: ahol egyensúly van, hatékony taktikára van szükség, mert nem a jó tanuló, jó sportoló versenyen indulunk. Harmadik: ahol kisebbségben vagyunk, holnap reggeltől kezdve kemény ellenzéki politizálásra van szükség, mert nem a jó tanuló, jó sportoló versenyen indulunk, hanem egy hatalmi versenyben, amely nem önmagában a hatalomról szól, hanem arról, hogy egy város, egy megyei község politikája a társadalomban milyen jövő elé néz, és hogy az MSZP milyen jövő elé néz."

Szekeres Imre
Hadügyminiszter

----

Áhá! Szóval itten az MSZP jövöje a tét. Aztat pedig a 8000 milliárd forintnyi EU-s támogatás fogja biztisítani. Jól van fiúk, csak így tovább. Szép lesz ez az új Magyarország! A politika hazudozásból és nyílt zsákmányszerzésböl fog állni!Éljen-éljen.

No comments: